Employment Reorganisation Roadmap

RTPR colaborează cu Allen & Overy la o resursă online gratuită pentru proiectele dvs. globale de restructurare

Unde puteți întâmpina provocări atunci când reorganizați forța de muncă? Ar trebui să consultați angajații sau reprezentanții acestora cu privire la o tranzacție? Puteți reduce numărul de angajați? Care sunt costurile? Planurile dvs. pot fi respinse sau întârziate? Puteți schimba condițiile de angajare?

Într-un moment de schimbare accelerată, multe organizații vor pune acest gen de întrebări, fie că au în vedere reducerea costurilor, o schimbare a modului de lucru sau alte obiective strategice de afaceri. RTPR a colaborat cu Allen & Overy și suntem încântați să împărtășim o resursă online gratuită, „Employment Reorganisation Roadmap”. Raportul răspunde la peste 30 de întrebări cu privire la implicațiile juridice, procedurale, de timp și de cost ale reorganizării ocupării forței de muncă în 35 de jurisdicții, inclusiv în România, în contextul fuziunilor și achizițiilor, externalizărilor, insolvențelor, reducerii numărului de angajați și alternativelor la concediere. Îl puteți folosi pentru a evalua impactul propunerilor dvs. asupra ocupării forței de muncă și a relațiilor industriale, pentru a planifica în avans și pentru a gestiona orice expunere la risc.

Pentru a accesa raportul pentru România (în limba engleză) faceți clic aici, iar pentru alte jurisdicții aici.

 

*Această ePublicație este furnizată de Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA în scop exclusiv de informare și nu reprezintă asistență juridică sau o ofertă pentru acordarea de asistență juridică. Distribuirea acestui document nu dă naștere unei relații avocat-client. În cazul în care doriți să solicitați asistență juridică cu privire la oricare dintre aspectele analizate în acest document, vă rugăm să vă adresați persoanei obișnuite de contact în cadrul Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA la +40 31 405 7777.