Povestea noastră

Povestea noastră

Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA (RTPR) este o firmă românească de avocatură de top care furnizează consultanță juridică celor mai importante companii, instituțiilor financiare și antreprenorilor în legătură cu întreaga gamă de aspecte juridice și pentru cele mai provocatoare tranzacții și mandate.

Punem la dispoziția clienților noștri o echipă puternică ce furnizează servicii de primă clasă, acordând asistență pragmatică și comercială. RTPR are o echipă de peste 40 de avocați deosebit de experimentați, inclusiv 8 parteneri: Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, Valentin Berea, Roxana Ionescu, Alina Stăvaru, Cosmin Tilea și beneficiază de expertiza excepțională a Prof. Dr. Lucian Mihai, ca Of counsel. Împreună gestionăm tranzacțiile cele mai sofisticate, solicitante, sensibile și de anvergură.

Amploarea și profunzimea practicii noastre și abilitatea noastră de a oferi o expertiză de neegalat ne-au câștigat recunoașterea la nivel local și internațional. În ultimii ani am asistat clienții cu privire la tranzacții reper în România și în regiune.

Avem resursele și atitudinea potrivită pentru a acorda sprijin experimentat, eficient și la timp pentru nevoile clienților noștri punctuale și de cele mai multe ori complexe. Suntem conștienți de provocările pe care le întâmpină clienții noștri și ne străduim să îi ajutăm cu soluții orientate către business care să îi protejeze și să valorifice oportunitățile.

8 Clasificări în banda 1 în ghidurile juridice internaționale în ultimii 5 ani Anul înființării Avocați recomandați de ghidurile juridice internaționale Prima emisiune de obligațiuni ipotecare din România – Alpha Bank, 2019 €1mld IPO-ul Electrica și listarea duală pe BVB și LSE, cel mai mare IPO din România până în prezent Premiul pentru finanțarea anului în România: Creditorii pentru finanțarea acordată EDP Renovaveis pentru construcția și operarea parcurilor eoliene Vutcani și Sarichioi Vânzarea Profi de către Enterprise Investors către Mid Europa Partners, cea mai mare tranzacție de private equity din România din toate timpurile, 2016 Tranzacția anului in România: vânzarea A&D Pharma către Dr Max/Penta Investments – Premiile CEE Legal Matters Avocați Reprezentarea cu succes a celor mai mari studiouri de film de la Hollywood în primul caz de blocare a unui site din Europa Centrală și de Est