Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

Acest site web este furnizat de Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA (RTPR). Acești Termeni și condiții de utilizare vizează condițiile în care oferim acces la textul, funcționalitățile, baza de date, formatul, documentele, lucrările grafice și scrise și toate celelalte materiale publicate pe acest site web („Conținutul”). Vă rugăm să le citiți cu atenție.

Acest site este pentru uzul dumneavoastră personal. Accesând acest site web, sunteți de acord:

  • să nu utilizați acest site web sau conținutul acestuia, cu încălcarea oricărei reglementări sau legislații;
  • să nu copiați, să modificați, să reproduceți sau să distribuiți conținutul sau să dezvăluiți conținutul către terți, în afară de cazurile în care RTPR și-a dat consimțământul prealabil;
  • să nu faceți publicitate sau să vindeți bunuri sau servicii către alți utilizatori ai acestui site web sau să beneficiați comercial de conținutul acestuia; și
  • că sunteți responsabil pentru orice material pe care îl trimiteți sau îl încărcați pe acest site web și că un astfel de material este legal, nu este ofensator și nu încalcă drepturile noastre sau ale terților.

Drepturi de proprietate intelectuală

Noi, furnizorii noștri sau terțe părți care ne-au acordat permisiunea de a reproduce materialele lor pe acest site web, deținem toate mărcile comerciale, drepturile de autor și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală din conținutul acestui site web.

Limitări și excluderi ale răspunderii noastre

Site-ul nostru web și conținutul său sunt furnizate numai în scopuri generale de informare și nimic din acest site web sau din conținutul său nu este destinat să ofere opinii legale, sfaturi juridice sau de altă natură profesională. Nu acceptăm nicio responsabilitate pentru orice pierdere care ar putea rezulta din utilizarea de informații sau materiale publicate pe acest site web. Dacă doriți să aflați mai multe despre informațiile din materialele publicate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la următoarea adresă: info@rtpr.ro.

Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru nicio problemă legată de dvs. sau de terți ce ar rezulta din accesarea sau utilizarea acestui site web și conținutul acestuia.

Nu susținem și nu suntem responsabili pentru conținutul site-urilor web operate de terți care fac trimitere la acest site web sau care sunt accesibile de pe acesta.

Legea aplicabilă

Politica de confidențialitate, Politica privind cookie-urile și Termenii și condițiile de utilizare vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația română, sub jurisdicția exclusivă a instanțelor judecătorești din România.