Webinar: Digitalizarea fiscală și impozitarea companiilor multinaționale

30 septembrie 2021, ora 10:00

Fără îndoială, transformarea digitală a economiei influențează viitorul impozitării. În timp ce digitalizarea încurajează inovația, generează eficiență și îmbunătățește serviciile, amploarea și viteza acestei schimbări introduce atât provocări, cât și oportunități.

În cadrul acestei sesiuni, pentru a vă ajuta să rămâneți informați și pentru a vă sfătui cu privire la ultimele schimbări legislative, dar și la cele viitoare, lectorii noștri vor discuta despre impozitul minim pe profit la nivel global, care a fost decis prin Cadrul coordonat al OECD/G20 privind implementarea BEPS, noile măsuri de digitalizare și simplificare în Codul de Procedură Fiscală, practica inspecțiilor privind prețurile de transfer, precum și noile actualizări cu privire la jurisprudența fiscală.

Cine poate participa la această sesiune?

Webinarul este destinat tuturor profesioniștilor fiscali, inclusiv administratorilor și directorilor fiscali interni, avocaților fiscali, consilierilor, factorilor de decizie politică și oficialilor guvernamentali care dorescă să înțeleagă mai bine cele mai noi schimbări.

Agenda

  • Economia digitală – ce înseamnă noul impozit minim global?
  • Ultimele modificări ale Codului de Procedură Fiscală – un pas mic pentru Fisc, un pas mare pentru contribuabil
  • Practica inspecțiilor privind prețurile de transfer – aspecte care influențează analiza de risc, abordarea autorităților și ajustarea prețurilor de transfer
  • Noutăți din jurisprudența instanțelor în materie fiscală – probleme de interes practic

Sesiunea se va desfășura în limba română, iar înscrierea este gratuită.

Lectori

Alexandru Stănoiu, Counsel, RTPR | Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu

Liviu-Mihai Gheorghiu, Senior Manager, Mazars Romania

 

Dacă doriți să participați la eveniment, va rugăm să vă înregistrați pe e-mail la violeta.serban@rtpr.ro.