RTPR alături de Zarea în investiția în Domeniile Dealu Mare Urlați

RTPR a asistat Zarea cu privire la achiziția unui pachet majoritar de părți sociale de 70% al grupului de firme Domeniile Dealu Mare Urlaţi. Cu o tradiție de peste 100 de ani, Zarea S.A. este cel mai dinamic producător de spumante și băuturi pe bază de vin din România, fiind liderul de piață în categoria spumante. Tranzacția va fi finalizată după aprobarea Consiliului Concurenței.

Echipa care a acordat consultanță juridică în această tranzacție a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner), care a fost sprijinită de Andrei Toșa (Managing Associate) pentru documentele tranzacției, și i-a mai inclus pe Ianita Tui (Counsel), Ana Maria Barbu și Diana Dimitriu (Senior Associates), Codrina Simionescu (Managing Associate), Flavia Mincu și Maria Luca (Junior Associates) pentru procesul de due diligence. Roxana Ionescu (Partner) și Șerban Hălmăgean (Associate) au acordat consultanță cu privire la aspectele de concurență ale tranzacției, iar Valentin Berea (Partener) și Ana Popa (Senior Associate) în legătură cu cele de proprietate intelectuală.

Mulțumim echipei RTPR pentru implicarea totală alături de noi pe tot parcursul negocierii tranzacției. Cu o gândire mereu orientată către rezultat ați căutat și găsit soluții pentru multe probleme ce au apărut pe parcurs și păreau de nerezolvat. Comunicarea a fost foarte bună. Alături de voi ne-am simțit protejați și tot procesul extrem de complex a părut mai ușor de realizat”, ne-a declarat Emil Popescu, Președintele Consiliului Director.