Roxana Ionescu, Counsel RTPR, Rising Star pentru România în aria Competition/Antitrust

Roxana Ionescu, Counsel RTPR, a fost numită Rising Star pentru România în domeniul Competition/Antitrust, de către Experts Guide, publicație editată de prestigiosul grup Euromoney Legal Media Group. Aflat la a șasea ediție, clasamentul acoperă diferite arii de practică și numeroase jurisdicții și se bazează pe feedback-ul primit din partea altor avocați.

Unul dintre cei mai experimentați avocați din România în domeniul dreptului concurenței, Roxana se bucură de recunoaștere internațională fiind inclusă an de an în clasamentele de profil ale celor mai importante ghiduri juridice precum Legal 500 sau Chambers, în urma unui proces riguros de analiză a pieței, care include interviuri cu clienții, dar și cu firmele de avocatură concurente.

Pentru mine cel mai mult contează recunoașterea din partea clienților și sentimentul că munca mea le este cu adevărat indispensabilă, dar recunosc că mă bucură și mă onorează această distincție venită din partea unui renumit trust editorial. Îmi dă un plus de entuziasm și motivație să continui în aceeași direcție, dar și responsabilitatea de a menține același standard ridicat alături de echipa de profesioniști RTPR.” – Roxana Ionescu, Counsel RTPR.

Suntem încântați că talentul, cunoștințele aprofundate și creativitatea Roxanei sunt recunoscute în industrie, lucrând împreună de mai mulți ani pot spune cu toată încrederea că merită pe deplin. Roxana este unul dintre cei mai experimentați avocați specializați în dreptul concurenței din România, foarte respectată de către clienți și în aceeași măsură de către competitori și un model pentru tânăra generație de avocați. Succesul Roxanei este succesul nostru, al întregii echipe, un moment de bucurie și de sărbătoare. Felicitări Roxana!” – Valentin Berea, Partner RTPR.

Roxana și-a început activitatea în cadrul RTPR în 2007. Ea are o experiență impresionantă în dreptul concurenței, asistând numeroși clienți în investigații ale Consiliului Concurenței, proceduri de notificare a concentrărilor economice, dezvoltarea de programe de conformare cu legislația concurenței, precum și în proiecte de M&A. Clienții Roxanei includ companii locale și internaționale din diverse industrii, printre care asigurări și pensii private, sectorul medical și farmaceutic, media, bunuri de consum, energie, retail etc. Clienții îi apreciază „nivelul ridicat de implicare” și abilitatea de „a găsi cea mai bună soluție” (Chambers Europe).

RTPR, una dintre cele mai experimentate și apreciate firme de avocatură din România, este inclusă în primele poziții în clasamentele Legal 500, Chambers și IFLR 1000 pentru diferite arii de practică, printre care Corporate/M&A, Drept bancar și finanțări, Dreptul Concurenței, Piețe de capital, Soluționarea disputelor, Energie și resurse naturale, Real estate și Construcții, Dreptul Muncii și Dreptul Proprietății Intelectuale.