Poliana Gogu-Naum, Counsel RTPR, câștigă un nou premiu Rising Star

Poliana Gogu-Naum, Counsel RTPR, a fost desemnată și anul acesta Rising Star pentru România în aria Drept bancar și finanțări. Titlul i-a fost acordat de către Legal Media Group prin publicația Experts Guide, un trust editorial juridic ce face parte din grupul Euromoney. Anul trecut Poliana a fost desemnată Rising Star în cadrul ediției inaugurale Europe Rising Star Awards 2019, premiu acordat tot de către Euromoney Legal Media Group.

Distincția urmărește să recunoască realizările tinerelor talente în peste 30 de arii de practică. Nominalizările se fac în funcție de activitatea profesională recentă și evaluările altor avocați, în timp ce acordarea premiilor depinde de recomandările clienților și experților din domeniu.

Sunt deosebit de onorată să mă număr printre avocații excepționali incluși în acest clasament exclusivist. Consider această distincție nu doar o recunoaștere a muncii mele, ci o valorizare a efortului intens și a creativității autentice care caracterizează acest domeniu. Motivația se dovedește a fi forța formidabilă care stă la baza succesului tinerei generații de avocați și care va continua să mă ajute să îmi ating potențialul în viitor” – Poliana Gogu-Naum, Counsel RTPR.

Ne bucurăm foarte mult pentru succesul Polianei. Această distincție este binemeritată fără a fi o surpriză pentru noi. Realizările ei excepționale, poziționarea pe piață și atitudinea pozitivă și constructivă au fost observate atât de competitori, cât și de clienți, și reflectate în ghidurile juridice internaționale. Felicitări Polianei și întregii echipe pentru această recunoaștere remarcabilă” – Victor Pădurari, Partener RTPR.

Poliana s-a alăturat echipei RTPR în 2007, acumulând de-a lungul timpului o extraordinară experiență și know-how în diverse arii juridice, specializându-se în consilierea debitorilor și băncilor locale și internaționale cu privire la aspecte de banking & finance pe nișe precum corporate finance, leveraged finance sau real estate finance. Poliana este un avocat  recunoscut în toate ghidurile juridice internaționale importante, fiind desemnată ca „Next Generation Lawyer” pentru domeniile Drept bancar și piețe de capital în Legal 500, „Highly Regarded Lawyer” pentru Drept bancar și piețe de capital în IFLR1000 și  „Up and Coming” pentru Drept bancar și finanțări în Chambers.

RTPR este una dintre cele mai experimentate și apreciate firme de avocatură din România, recunoscută ca atare de Legal 500, Chambers și IFLR 1000 – cele mai reputate ghiduri juridice internaționale – care includ în mod constant RTPR pe primele poziții în clasamentele realizate pentru diferite arii de practică, printre care Drept bancar și finanțări, Corporate/M&A, Piețe de capital, Soluționarea disputelor, Dreptul Concurenței, Energie și resurse naturale, Real estate și Construcții, Dreptul Muncii și Dreptul Proprietății Intelectuale.