RTPR anunță 8 promovări în rândul avocaților săi

RTPR anunță noi promovări în cadrul echipei de avocați. Andreea Nedeloiu, Bianca Eremia, Raluca Tudoroiu și Vicu Buzac au fost promovați ca Senior Associates, iar Andrada Rusan ca Managing Associate. De asemenea, Ioana Ilie, Petruș Partene și Andrei Costea devin Associates.

„Am încheiat un an cu provocări neprevăzute și multe incertitudini. Dar împreună am reușit nu doar să trecem peste obstacole, ci să avem rezultate remarcabile, cu multe tranzacții de răsunet. Iar acest succes se datorează întregii echipe, efortului comun, dedicării și implicării individuale. Ne-am adaptat cu toții noilor condiții de muncă într-un ritm alert și am dovedit încă o dată că suntem o echipă puternică și eficientă, astfel încât clienții noștri să beneficieze de același standard de calitate cu care i-am obișnuit. Îmi face o deosebită plăcere să anunț promovarea colegilor noștri. Contribuția fiecăruia dintre ei este esențială pentru dezvoltarea practicii noastre, iar talentul și evoluția lor profesională ne-au condus către această recunoaștere. Felicitări tuturor, le doresc să rămână la fel de pasionați de munca lor și să avem și în continuare cât mai multe reușite profesionale împreună!”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner.

Andreea Nedeloiu (Chiriac) și-a început activitatea în cadrul RTPR în anul 2012. Andreea este specializată în drept bancar și finanțări, fiind implicată în unele dintre cele mai renumite tranzacții din România din sectorul bancar și financiar. A asistat numeroși clienți ce activează în industrii reglementate, bănci și instituții financiare internaționale. Andreea este recomandată ca Rising Star în cea mai recentă ediție a Legal 500 și ca Notable Practitioner în IFLR1000 2021. Andreea a făcut parte din echipa care a asistat Barclays Bank și Bank of New York Mellon în cadrul primului program de emisiuni de obligațiuni ipotecare din România în valoare de 1.000.000.000 Euro al Alpha Bank România.

Bianca Eremia face parte din echipa RTPR din anul 2010. Bianca are experiență extinsă în domeniul financiar-bancar, asistând atât bănci locale și internaționale și instituții financiare, precum și împrumutați în legătură cu diverse proiecte de finanțări complexe, care au implicat, printre altele, credite sindicalizate sau bilaterale, împrumuturi municipale, datorie publică, achiziții publice, crearea și perfectarea de garanții, furnizarea de consultanță în domenii reglementate. Bianca a asistat Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA) în legătură cu aspecte de finanțare în contextul achiziției unui portofoliu de active în sectorul energetic din România de la grupul CEZ.

Raluca Tudoroiu are o experiență de peste 8 ani în domeniul litigiilor, asistând și reprezentând companii locale și internaționale în soluționarea disputelor, în special în aria litigiilor comerciale, de drept civil și societar, administrativ și fiscal sau în domeniul construcțiilor. A acordat consultanță și reprezentare în mai multe arbitraje privind achiziții publice. De asemenea, Raluca are o bogată experiență cu privire la aspecte de reglementare, protecția consumatorilor și jocurilor de noroc. Recent, Raluca a fost implicată într-un arbitraj în fața Curții de Arbitraj Internațional de la Londra (LCIA) soluționat favorabil pentru clientul nostru, o importantă companie din sectorul energetic.

Vicu Buzac s-a alăturat echipei RTPR în 2014. Vicu este specializat în litigii, având o experiență bogată cu precădere în domeniul arbitrajelor internaționale în diverse domenii (financiar-bancar, construcții și imobiliar, M&A, petrol și gaze), dar și în litigii comerciale și de proprietate intelectuală. A deținut calitatea de secretar al tribunalului arbitral în diverse arbitraje internaționale, pentru arbitri renumiți la nivel mondial. De asemenea, Vicu este specializat în domeniul protecției datelor cu caracter personal. Vicu a reprezentat cu succes marile studiouri de film americane în litigii privind apărarea drepturilor lor de autor în România, inclusiv primul litigiu de „site blocking” din zona Europei Centrale și de Est prin care furnizorii de internet au fost obligați să blocheze accesul la o serie de site-uri pirat.

Andrada Rusan s-a alăturat echipei RTPR în 2014, încă de la începutul carierei. Principala sa arie de expertiză o reprezintă litigiile comerciale, în special din aria concurenței, a concurenței neloiale și a proprietății intelectuale. Andrada este de asemenea implicată în acordarea de consultanță juridică în aceste arii de practică și reprezentarea clienților în investigații ale autorității de concurență. Totodată, Andrada are la bază o experiență solidă de drept corporatist, acordând consultanță juridică pe contracte comerciale în mai multe tranzacții de amploare din ultima perioadă. Printre reușitele profesionale recente, se numără și obținerea unei hotărâri preliminare favorabile a Curții de Justiție a Uniunii Europene, privind clarificarea termenului de „consumator” pentru investitorii neprofesioniști ai platformelor de tranzacționare cu instrumente financiare, ce va contribui astfel la asigurarea unui cadru de tranzacționare mai predictibil și dezvoltarea jurisprudenței unionale.

Ioana Ilie, Petruș Partene și Andrei Costea au experiență în asistarea și reprezentarea companiilor locale și internaționale din diverse sectoare de activitate în tranzacții din cele mai variate domenii, printre care fuziuni și achiziții, finanțări, piețe de capital, dreptul concurenței, protecția datelor, precum și litigii.

RTPR este una dintre cele mai cunoscute și apreciate firme de avocatură din România. Echipa are o experiență de neegalat în diferite arii de drept, fiind adesea implicată în cele mai mari și mai sofisticate tranzacții din România și din regiune. Calitatea echipei și a serviciilor furnizate este recunoscută la nivel internațional, principalele ghiduri juridice Legal 500, Chambers & Partners și IFLR1000 clasează firma pe primele locuri în topurile realizate în fiecare an, iar avocații RTPR sunt recomandați ca Leading Lawyers.