RTPR alături de SARMIS Capital la achiziția unui pachet majoritar în BMF Grup

RTPR a asistat fondul de investiții SARMIS Capital cu privire la achiziția unui pachet majoritar de acțiuni în BMF Grup, cea mai importantă companie pe piața din România de servicii integrate de facility management pentru toate tipurile de clădiri. Înființat în 2019, fondul independent de private equity local SARMIS Capital este dedicat investițiilor în Europa Centrală și de Est, cu prioritate în companii antreprenoriale românești.

Echipa RTPR care a oferit consultanță pentru acest proiect a fost coordonată de Mihai Ristici (Partner) și Vlad Stamatescu (Senior Associate) și i-a inclus pe Ana Maria Barbu, Diana Dimitriu (Senior Associates), Andrei Toșa, Cezara Urzică (Managing Associates), Șerban Hălmăgean (Associate) și Maria Luca (Junior Associate). Roxana Ionescu (Partner) și Șerban Hălmăgean au acordat asistență cu privire la aspectele de concurență ale tranzacției.

Suntem recunoscători clienților noștri, SARMIS Capital, pentru încrederea acordată în acest nou mandat. Suntem mândri să adăugăm această tranzacție în portofoliul practicii noastre de fuziuni & achiziții, care are în palmares cele mai complexe și sofisticate tranzacții din România și din regiune”, a declarat Mihai Ristici.

În 2021 RTPR a asistat SARMIS Capital cu privire la investiția în Corporate Office Solutions (COS), liderul serviciilor integrate de fit-out pentru spații de birouri din România, iar în 2022 la achiziția unui pachet majoritar de acțiuni în Smart ID Dynamics S.A., un important furnizor de soluții proprii de automatizare personalizate și complete, pentru procese complexe și intense, lider în domeniul IT în România.

Mulțumiri echipei SARMIS Capital pentru o nouă colaborare excelentă de-a lungul întregului proces de achiziție. Ne bucurăm că am avut ocazia de a lucra împreună din nou și am contribuit la succesul acestei tranzacții”, a declarat Vlad Stamatescu.

Echipa de Corporate/M&A a RTPR este una dintre cele mai apreciate din România pentru expertiza sa vastă în tranzacții de private equity, printre clienții firmei numărându-se majoritatea fondurilor de investiții active pe piața din România. Experiența în cele mai importante tranzacții de private equity, atât în calitate de avocați ai cumpărătorilor, dar și ai vânzătorilor, a contribuit la recunoașterea internațională de lideri în M&A. În 2022, RTPR a semnat 26 de tranzacții de M&A, dintre care 10 de private equity. Echipa RTPR este recomandată în clasamentele realizate de cele mai prestigioase ghiduri juridice internaționale, Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR1000 în prima poziție, iar mai mulți dintre avocații echipei sunt recomandați ca Leading Lawyers pentru practica de Corporate/M&A.