RTPR alături de SARMIS Capital într-o investiție în sectorul IT

RTPR a asistat fondul de investiții SARMIS Capital cu privire la achiziția unui pachet majoritar de acțiuni în Smart ID Dynamics S.A., un important furnizor de soluții proprii de automatizare personalizate și complete, pentru procese complexe și intense, lider în domeniul IT în România. Înființat în 2019, fondul independent de private equity local SARMIS Capital este dedicat investițiilor în Europa Centrală și de Est, cu prioritate în companii antreprenoriale românești.

Echipa RTPR care a oferit consultanță pentru acest proiect a fost coordonată de Mihai Ristici (Partner) și Vlad Stamatescu (Senior Associate) și i-a inclus pe Andrei Toșa, Cezara Urzică (Managing Associates) și Petruș Partene (Associate). Roxana Ionescu (Partner) și Șerban Hălmăgean (Associate) au acordat asistență cu privire la aspectele de concurență ale tranzacției. Mandatul RTPR a cuprins asistență juridică cu privire la toate etapele achiziției: procesul de due diligence, redactarea și negocierea documentelor tranzacției, semnare și formalitățile legate de încheierea tranzacției.

Suntem încântați să anunțăm finalizarea unei noi tranzacții alături de SARMIS Capital, la scurt timp după ce toamna trecută i-am asistat în prima lor investiție în Corporate Office Solutions (COS), liderul serviciilor integrate de fit-out pentru spații de birouri din România. Interesul fondurilor de private equity pentru piața din România rămâne crescut și suntem bucuroși că putem să le oferim sprijinul nostru pentru planurile lor de investiții”, a declarat Mihai Ristici.

Felicitări clienților noștri pentru o nouă tranzacție de succes. Suntem recunoscători SARMIS Capital pentru că ne-au încredințat un nou mandat interesant, o investiție în sectorul IT, o industrie în continuă dezvoltare în România și cu un potențial uriaș”, a adăugat Vlad Stamatescu.

Echipa de Corporate/M&A a RTPR este una dintre cele mai apreciate din România pentru expertiza sa remarcabilă în tranzacții de private equity, în portofoliul de clienți numărându-se majoritatea fondurilor de investiții active pe piața din România. Experiența în cele mai mari și mai sofisticate tranzacții de private equity a contribuit la recunoașterea internațională de lideri în M&A. Echipa RTPR este recomandată în clasamentele realizate de cele mai prestigioase ghiduri juridice internaționale, Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR1000 în prima poziție, iar mai mulți dintre avocații echipei sunt recomandați ca Leading Lawyers pentru practica de Corporate/M&A.