RTPR alături de SARMIS Capital în prima sa investiție

RTPR a asistat fondul de investiții SARMIS Capital cu privire la achiziția unui pachet majoritar în Corporate Office Solutions (COS), liderul serviciilor integrate de fit-out pentru spații de birouri din România. SARMIS Capital este cel mai mare fond independent de private equity local, înființat în 2019 și dedicat investițiilor în Europa Centrală și de Est, cu prioritate companiilor antreprenoriale românești. Cu prezență în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași și o experiență de 24 de ani, COS este lider de piață în sfera amenajării de birouri din România.

Echipa RTPR care a oferit consultanță pentru acest proiect a fost coordonată de Mihai Ristici (Partner) și Vlad Stamatescu (Managing Associate) și i-a inclus pe Andrei Toșa (Associate) și Raluca Marcu (Junior Associate).

Mulțumim echipei RTPR pentru sprijinul acordat, o echipă de profesioniști cu o experiență bogată în tranzacții de private equity, a căror contribuție a fost esențială pentru reușita negocierilor. Am ales RTPR pentru a ne fi consultanți datorită interacțiunilor din trecut și pentru experiența lor de private equity. După încheierea acestui proces, confirmăm statutul de top al firmei.”, a declarat Cezar Scarlat, Managing Partner al SARMIS Capital.

Felicitări echipei SARMIS Capital pentru succesul acestei tranzacții și suntem onorați că le-am fost alături pentru prima investiție în România. Sperăm să avem ocazia să continuăm colaborarea pentru alte proiecte la fel de interesante”, a declarat Mihai Ristici.

Ne bucurăm că am identificat cele mai potrivite soluții pentru clientul nostru și împreună am dus la bun sfârșit această tranzacție, pe care suntem fericiți sa o adăugăm la palmaresul echipei noastre. Mulțumim pentru încrederea acordată și colaborarea excelentă.”, a adăugat Vlad Stamatescu.

RTPR are o experiență de neegalat în proiecte cu fonduri de investiții, în ultimii ani fiind implicată în majoritatea tranzacțiilor de private equity derulate în România, atât în mandate de cumpărare, cât și de vânzare. A acordat asistență cumpărătorilor și vânzătorilor cu privire la cele mai interesante și complexe tranzacții din România și din regiune, ceea ce i-a adus recunoașterea internațională de lideri în M&A. Cele mai importante ghiduri juridice internaționale, Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR1000, plasează practica de Corporate/M&A a RTPR pe primul loc și, totodată, mai mulți dintre avocații echipei sunt recomandați ca Leading Lawyers pentru acest domeniu.