Roxana Ionescu, Counsel RTPR, Rising Star pentru România la Premiile Rising Star EMEA 2021

Roxana Ionescu, Counsel la RTPR, câștigă distincția Rising Star pentru România în cadrul Premiilor Rising Star EMEA 2021, oferite de Euromoney Legal Media Group, trust editorial juridic din același grup cu prestigiosul ghid IFLR1000. Premiile recunosc munca remarcabilă a avocaților din următoarea generație de lideri din regiunea EMEA, în urma unui proces de selecție riguros fiind nominalizați doar 2 avocați din fiecare jurisdicție analizată. Această nouă realizare celebrează și evidențiază eforturile și contribuția Roxanei la proiecte complexe din ultimul an și se adaugă succesului recent al firmei în clasamentele IFLR1000, unde RTPR are printre cei mai mulți specialiști recunoscuți din România, 14 dintre avocații echipei fiind desemnați Leading Lawyers.

Este o mare onoare să mă regăsesc printre câștigătorii Premiilor Rising Star EMEA 2021 și sunt recunoscătoare că fac parte dintr-o competiție atât de importantă. Acest premiu reprezintă o recunoaștere a muncii mele și a încrederii din partea clienților, dar și o invitație de a continua să fac performanță alături de echipa de profesioniști RTPR.” – Roxana Ionescu, Counsel RTPR.

Roxana este avocat în cadrul RTPR din anul 2007. Este unul dintre cei mai experimentați avocați specializați în dreptul concurenței din România, asistând companii locale și internaționale în investigații antitrust, proceduri de notificare a concentrărilor economice, aspecte de conformare cu legislația concurenței, precum și în proiecte de fuziuni și achiziții. Cele mai renumite ghiduri juridice internaționale, Chambers Europe, Legal 500 și IFLR1000, o recomandă pe Roxana drept Leading Lawyer pentru ariile sale de expertiză, în timp ce clienții o descriu ca fiind „complet dedicată, inovatoare și cu foarte bune abilități de comunicare” și apreciază faptul că „întotdeauna încearcă să găsească cele mai bune soluții”.

RTPR este una dintre cele mai experimentate și apreciate firme de avocatură din România, recunoscută ca atare de către Legal 500, Chambers și IFLR1000, care an de an clasează firma pe primele locuri în topurile realizate pentru diverse arii de practică, precum Drept bancar și finanțări, Corporate/M&A, Piețe de capital, Soluționarea disputelor, Dreptul Concurenței, Energie și resurse naturale, Real estate și Construcții, Dreptul Muncii și Dreptul Proprietății Intelectuale.