Raluca Năstase – noul Partener al firmei de avocatură RTPR

Raluca Năstase, unul dintre cei mai experimentați avocați în real estate din România, a fost cooptată ca Partener în cadrul RTPR. Raluca se alătură lui Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, Valentin Berea și Alinei Stăvaru, după ce a activat 14 ani, tot în calitate de Partener, în una dintre cele mai importante case de avocatură românești.

Suntem extrem de încântați să ne consolidăm echipa cu unul dintre cei mai competenți și respectați avocați specializați în real estate din România. Venirea Ralucai reflectă strategia noastră de a consolida practica de real estate și de a atrage la toate nivelurile, inclusiv partener, avocați dintre cei mai talentați și apreciați. Într-o perioadă cu incertitudini, expertiza semnificativă a Ralucăi în proiecte de insolvență și litigii va completa și întări competențele RTPR și ne va ajuta să aducem mai multă valoare clienților”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR.

RTPR este un nume de referință pentru firmele de avocatură din România. De-a lungul timpului am urmărit cu admirație și respect profesional performanțele RTPR. Acum ne unim forțele și experiența, împărtășind aceleași valori – spirit antreprenorial, implicare, flexibilitate, determinare și pragmatism – de care clienții au atâta nevoie”, a completat Raluca Năstase, noul Partner RTPR.

Raluca Năstase a coordonat peste 40 de proiecte din domeniul real estate, gestionând tranzacții complexe ce implică restructurări, titluri de proprietate, due diligence, litigii, construcție și dezvoltare, închiriere. În insolvență, Raluca Năstase s-a remarcat ca unul dintre cei mai experimentați profesioniști, activând și ca administrator sau lichidator judiciar în proiecte în valoare de sute de milioane de Euro pentru companii active în domeniul imobiliar, transporturi și farmaceutic. De asemenea, Raluca Năstase este un avocat pledant/litigator, cu o importantă rată de succes.

RTPR este una dintre cele mai experimentate și apreciate firme de avocatură din România, recunoscută ca atare de Legal 500, Chambers și IFLR 1000 – cele mai reputate ghiduri juridice internaționale – care includ în mod constant RTPR pe primele poziții în clasamentele realizate pentru diferite arii de practică, printre care Corporate/M&A, Drept bancar și finanțări, Piețe de capital, Soluționarea disputelor, Dreptul Concurenței, Energie și resurse naturale, Real estate și Construcții, Dreptul Muncii și Dreptul Proprietății Intelectuale.