Macquarie Infrastructure and Real Assets preia activele CEZ Group din România

Suntem fericiți și mândri că am asistat Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA) la această tranzacție de referință pentru piața energetică din România.

Costin Tărăcilă, Managing Partner: „Suntem mândri că am acordat consultanță MIRA cu privire la achiziția unui portofoliu de active energetice deținute de ČEZ Group în România, care este cu siguranță cea mai mare tranzacție de M&A din România din ultimul deceniu. Este a cincea tranzacție de fuziuni și achiziții semnată de incredibila noastră echipă de M&A în ultimele 7 zile și lucrăm la alte 10 tranzacții de fuziuni și achiziții care vor fi semnate în viitorul apropiat. Aceasta este o mărturie a vastei expertize a RTPR în cele mai mari și mai complexe tranzacții și reconfirmă poziția noastră de firmă tranzacțională de top în România. Doresc să îi felicit și să le mulțumesc pentru implicare și munca asiduă tuturor colegilor noștri care au lucrat la acest mandat.”

Echipa de proiect i-a inclus pe Costin Tărăcilă, Bogdan Cordoș (coordonare generală și due diligence), Victor Rusu (corporate), Cosmin Tilea (finanțare), Roxana Ionescu (concurență), Andrei Mihul (documentele tranzacției), Alexandru Retevoescu, Alexandru Stănoiu, Bianca Eremia, Vicu Buzac, Evelin Grigore, Miruna Enache, Petru Ursache, Cristi Porojanu, Andreea Stoiciu, Cezara Urzică, Codrina Simionescu, Laura Costea și Gabriel Ghițică.

Am făcut o echipă excelentă cu partenerii noștri de lungă durată de la Allen & Overy Richard Evans, Jan Skuhravy, Jana Chwaszcz, Attila K Csongrady, Peter Redo și Petra Dzubakova.

Citiți comunicatul de presă (în limba engleză) al MIRA aici.