Allen & Overy și RTPR alături de PKO Bank Polski la finanțarea unei bănci de celule stem

Allen & Overy și RTPR au acordat asistență Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A. (PKO Bank Polski) în legătură cu finanțarea în valoare de 73 milioane PLN și 5,5 milioane Euro acordată Polski Bank Komórek Macierzystych S.A., o bancă de celule stem din Polonia și cea mai mare din Europa.

Echipa de avocați din cadrul RTPR Allen & Overy din București a fost condusă de Poliana Gogu-Naum, Counsel sub coordonarea lui Victor Pădurari, Partner, și l-a mai inclus pe Andrei Konya, Junior Associate. Echipa Allen & Overy din Varșovia a fost coordonată de către Tomasz Kawczynski, Partner și Weronika Groskrejc, Associate și a mai inclus avocați din birourile din Madrid și Budapesta.

Poliana Gogu-Naum, Counsel, a declarat: „Suntem onorați că am asistat din nou PKO Bank Polski pentru o nouă finanțare cheie din regiune. Este o tranzacție de reper pentru sectorul băncilor de celule stem care se dezvoltă într-un ritm tot mai rapid în ultimii ani. Suntem bucuroși că am contribuit la această tranzacție și sunt sigură că vom auzi curând de acest business în continuă creștere. PKO Bank este unul dintre clienții noștri tradiționali în regiune și dorim să le mulțumim pentru colaborarea excelentă pentru această tranzacție.

Poliana a fost desemnată Rising Star pentru România în cadrul ediției inaugurale Europe Rising Stars Awards, ceremonie organizată de către Euromoney Legal Media Group care a avut loc luna trecută la Londra. Poliana este recomandată ca Next Generation Lawyer în Legal 500, ediția din 2019, în secțiunea Banking & Finance, iar în IFLR1000 ediția 2020 este clasată în categoria Highly regarded.

Ghidurile juridice internaționale Legal 500 și IFLR1000 plasează practica de Banking & Finance a RTPR Allen & Overy în prima bandă în clasamentele pentru România, recunoscându-i pe avocați ca lideri de piață în acest domeniu.

 

*Începând cu 2 martie 2020 RTPR Allen & Overy va folosi denumirea RTPR.