Stagii de practică pentru studenți (anul III)

Căutăm studenți la Drept (anul III) să se alăture programului RTPR de stagii de vară

Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA (RTPR) este o firmă românească de avocatură de top care furnizează consultanță juridică celor mai importante companii, instituții financiare și antreprenorilor în legătură cu întreaga gamă de aspecte juridice și pentru cele mai provocatoare tranzacții și mandate. Punem la dispoziția clienților noștri o echipă puternică ce furnizează servicii de primă clasă, acordând asistență pragmatică și comercială. Am construit o firmă în care fiecare își poate pune în valoare potențialul. Lucrul alături de cei mai buni, acumularea de noi aptitudini, aplicarea cunoștințelor teoretice în practică, dezvoltarea personală – toate acestea sunt vitale atât pentru fiecare individ, cât și pentru viitorul nostru comun. Pentru a ne atinge scopul, avem nevoie de oameni care să ducă mai departe ce am construit, să vină cu o energie proaspătă și să se integreze în echipa noastră. Avem nevoie de persoane care își doresc să învețe și nu se tem de schimbare. Și cel mai important, căutăm oameni încrezători să facă un pas major în carieră, să înceapă într-o firmă de top și să continue să progreseze.
Ce căutăm

Suntem deschiși la nou și suntem interesați de persoane care împărtășesc această atitudine. Firește, căutăm indivizi cu rezultate academice excelente. Dincolo de aceasta, vrem să vedem interes pentru munca în echipă, motivație și hotărâre, abilități de comunicare, planificare și organizare, gândire critică.

Ce oferim
  • Un stagiu de practică remunerat conceput pentru studenții din anul 3 în perioada vacanței de vară (1 iulie – 30 septembrie 2024). Datele exacte vor fi convenite cu fiecare student în parte. Perioada minimă de stagiu este de 4 săptămâni.
  • Veți obține experiență practică și veți lucra alături de avocații RTPR în tranzacții și cazuri locale și internaționale de renume.
  • Vă oferim un mediu de lucru dinamic și oportunitatea de a vă începe cariera juridică și de a experimenta în mod direct cultura organizațională și modul de lucru într-o firmă de avocatură de top.
Cerințe
  • Student în anul al III-lea la Facultatea de Drept
  • Rezultate academice solide
  • Cunoștințe avansate de limba engleză
  • Atenție pentru detalii și auto-motivat
  • Abilități excelente de comunicare și interpersonale