Poliana Gogu-Naum, Counsel RTPR, Rising Star pentru România la premiile Euromoney

Poliana Gogu-Naum, Counsel RTPR, câștigă pentru al doilea an consecutiv distincția de Rising Star pentru România, în semn de recunoaștere pentru eforturile și contribuția ei la proiecte de amploare în 2020. Competiția Rising Stars Europe Awards este organizată de Euromoney Legal Media Group, trust editorial juridic din același grup cu prestigiosul ghid IFLR1000, și își propune să identifice liderii noii generații de avocați atât pe cele mai importante arii de practică, cât și la nivel de jurisdicții locale.

Sunt extrem de recunoscătoare să mă număr din nou printre câștigătorii unei competiții atât de importante ca Rising Star Europe Awards, unde dedicarea noastră este apreciată de experți de nivel internațional. Rezultatele mele continuă să fie observate și prețuite, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure și să mă motiveze și mai mult să mă autodepășesc.” – Poliana Gogu-Naum, Counsel RTPR.

Competiția este dedicată avocaților sub 40 de ani, cu experiență profesională de până la 15 ani. Juriul Euromoney Rising Stars alege câștigătorii în urma unui amplu proces de evaluare, în funcție de realizările profesionale și de influența în specialitatea lor de practică, în anul precedent. Un rol important în decizie îl are de asemenea feedback-ul clienților și al colegilor de breaslă.

Poliana ne-a obișnuit deja cu rezultatele ei excepționale și ne bucurăm că are parte de recunoaștere la nivel înalt. O merită cu prisosință, mai ales că premiul face referire la activitatea din 2020, un an extrem de greu, plin de necunoscut și provocări pe toate planurile. Cu toate acestea, am continuat să facem performanță la nivelul întregii firme și Poliana și-a adus contribuția valoroasă în toate priectele pe care le-a coordonat sau în care a fost implicată. O felicit pe Poliana și îi mulțumesc ei și întregii echipe pentru excelenta reputație pe care RTPR o are în piața locală și europeană!” – Victor Pădurari, Partener RTPR.

Poliana Gogu-Naum face parte din echipa RTPR din 2007 și a acumulat în cei 14 ani de activitate o vastă experiență și cunoștințe în mai multe arii juridice. Ea s-a specializat în consilierea debitorilor și băncilor locale și internaționale cu privire la aspecte de banking & finance pe nișe precum corporate finance, leveraged finance sau real estate finance. Poliana este recomandată în toate ghidurile juridice internaționale importante, fiind desemnată ca „Next Generation Lawyer” pentru domeniile Drept bancar și finanțări în Legal 500, „Highly Regarded Lawyer” pentru Drept bancar și piețe de capital în IFLR1000 și  „Up and Coming” pentru Drept bancar și finanțări în Chambers. În 2020, Poliana a mai primit o distincție Rising Star pentru România în aria Drept bancar și finanțări din partea Legal Media Group prin publicația Experts Guide, parte din grupul Euromoney.

RTPR este una dintre cele mai experimentate și apreciate firme de avocatură din România, recunoscută ca atare de Legal 500, Chambers și IFLR 1000 – cele mai reputate ghiduri juridice internaționale – care includ în mod constant RTPR pe primele poziții în clasamentele realizate pentru diferite arii de practică, printre care Drept bancar și finanțări, Corporate/M&A, Piețe de capital, Soluționarea disputelor, Dreptul Concurenței, Energie și resurse naturale, Real estate și Construcții, Dreptul Muncii și Dreptul Proprietății Intelectuale.